Stoter Beton B.V.


Spoorstraat 29 8084 HW 't Harde
0525651450 Klik om te bellen

Over Stoter Beton B.V.

Wij zijn sinds 1936 gespecialiseerd in het vervaardigen van betonnen afstandhouders en sindsdien uitgegroeid tot de grootste fabrikant van Nederland van deze kleine betonproducten. Door gebruik te maken van deze ervaring, zijn wij in staat om te blijven vernieuwen in ons productieproces en productrange. Wij leveren kwaliteitsproducten voor een lage prijs en bij ons geldt: vandaag besteld, morgen op het werk.

Met name kwaliteit, service, snelheid, continuïteit en betrouwbaarheid blijven de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Graag zijn wij je van dienst als het gaat om productinformatie, kwaliteitsaspecten en levering van onze producten.

Onze specialiteiten

  • Voor 12:30 besteld, morgen in huis. Ook zijn spoedleveringen via koerier mogelijk.
  • Afstandhouders zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Neem contact op voor meer informatie.
  • Leveren van kwaliteit: al onze betonnen afstandhouders worden geleverd onder KOMO-certificaat (BRL 2817 Cementgebonden Afstandhouders).
  • Alle betonnen afstandhouders voldoen aan alle milieuklassen.

We zijn praktische denkers en doeners. Deze werkwijze leidt tot prettige en langdurige relaties met onze afnemers. Onze medewerkers zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en staan met beide benen op grond. Klaar om ook jou van dienst te zijn!

Foto's

Stoter Beton

Stoter Beton B.V. in het kort

Producten

Dekkingsmaterialen
Klein prefab
Maatwerk

Diensten

Productontwikkeling
Verkoop van betonproducten

Producten voldoen aan NEN-EN 206-1

Ja

Onze locatie

Stoter Beton B.V.


Spoorstraat 29 8084 HW 't Harde
0525651450 Klik om te bellen