NOE-Betonvormgeving b.v.


Vlietskade 1009 4241 WD Arkel
0183 569 899 Klik om te bellen

Over NOE-Betonvormgeving b.v.

Beton is in de afgelopen jaren in toenemende mate een materiaal geworden met ongekende gebruiksmogelijkheden. Het is in beginsel al uitermate plastisch in de verwerkingsfase, maar na uitharding tijdloos en duurzaam. De samenstelling en verwerking ervan heeft echter de laatste jaren zoveel ontwikkelingen doorgemaakt dat de kwaliteit en toepasbaarheid enorm is toegenomen. Werd het tot voor een aantal jaren geleden veelal alleen constructief en vaak zwaar gedimensioneerd toegepast, met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verdichtingsarme beton en ultrahogesterktebeton behoren lichtgewicht, superslanke en bijzonder vormgegeven constructies opeens tot de mogelijkheden, waardoor beton naast constructief ook een architectonisch interessant materiaal is geworden.
Om in te spelen op de behoefte van ontwerpers om de grenzen van de toepasbaarheid van het materiaal beton te verleggen heeft NOE-Bekistingtechniek, als één van Nederlands meest bekende bekistingleveranciers en daarnaast ook producent/leverancier van de NOEplast profielmatten, in 2009 NOE-Betonvormgeving opgericht.
NOE-Betonvormgeving biedt specialistische kennis aan om met een netwerk van innovatieve bedrijven op het gebied van bewerkingstechniek en materiaaltoepassingen zowel op het gebied van bekisting alsook op het gebied van profilering van betonoppervlakken grensverleggende ontwerpen uitvoerbaar te maken.

NOE-Betonvormgeving b.v. in het kort

Producten

Balkons
Gevel panelen
Groot prefab
Klein prefab
Maatwerk
Structuur elementen
Trappen
Vloer elementen
Vloeren
Wanden

Diensten

Design
Productontwikkeling
Teken- en rekenwerk
Verkoop van betonproducten

Onze locatie

NOE-Betonvormgeving b.v.


Vlietskade 1009 4241 WD Arkel
0183 569 899 Klik om te bellen