Nigtevecht Betonfabriek B.V.


Vreelandseweg 10 1393 PG Nigtevecht
0294251343 Klik om te bellen

Over Nigtevecht Betonfabriek B.V.

Betonfabriek Nigtevecht is ruim 60 jaar een zelfstandig producent van betonproducten voor de grond-, weg-, water-, rail- en agrobouw en centraal in Nederland gevestigd te Nigtevecht/Gemeente Stichtse Vecht, tussen Utrecht en Amsterdam.

Wij produceren een breed pakket – KOMO gecertificeerde – betonproducten met of zonder buigwapening/betonijzer middels het ‘direct-ontkist-systeem’ (aardvochtig beton / dry-cast), geproduceerd met een aantal moderne productielijnen met als specifiek voordeel grotere aantallen per productiedag en dus snelle doorloop-/levertijden en een daarbij passende prijsstelling.

Met een grote verscheidenheid aan productiemallen, onze kundige mallenmakers in combinatie met een deels gerobotiseerde wapeningsafdeling en meerdere productielijnen kunnen we snel reageren – ook met betonconstructief advies – en uw opdrachten op tijd en goed uitvoeren.

De betonproducten produceren wij grotendeels op klantspecificatie en zijn leverbaar tot 7 meter lang, tot 1,25 meter breed en tot 0,50 meter hoog/dik met een maximaal gewicht tot circa 2 ton.

De betonsamenstelling is CEMIII/A cement voor betonsterkteklasse C45/55 en milieuklassen XC4/XD3/XF4.
Het door ons toegepast betonmengsel bevat meer dan 50% praktisch CO2-vrij gemalen, gegranuleerde hoogovenslak. Daarmee is het optimaal milieu-ontlastend en verminderd de CO2-uitstoot per m³ beton in vergelijk met het standaard portlandcement betonmengsel met meer dan de helft. Daarmee voldoet het betonproduct aan hoge duurzaamheidseisen (>50 jaar) en is bestand tegen sulfaten, chloriden en alkaliën. Eveneens voegen wij sinds 2018 -met behoud van de vereiste kwaliteit- 20% betongranulaat (gerecycled beton) toe ter grindvervanging.

Van een aantal veel voorkomende producten houden we voorraad aan zoals:

- stelringen

- putplaten

- ankerplaten

- raildragers

- kantzuilen

- blokkenmatten

- jumboblokken

- mini L-banden

- fundatieplaten 2x1

- stootplaten 2x1

- poeren

- dwarsliggers

Overige producten worden op aanvraag geproduceerd zoals o.a.:

- damwandplanken

- deksloven

- plinten

- paaldeksels

- voetpadplaten

- banden

- sportparkplaten

Onze klanten zijn o.a. aannemers, overheden, collega-fabrikanten, tuincentra, bouwmaterialenhandel en installatiebedrijven.

Uw aanvragen zien we met belangstelling tegemoet.

Nigtevecht Betonfabriek B.V. in het kort

Producten

Groot prefab
Klein prefab
Maatwerk

Diensten

Verkoop van betonproducten

Producten voldoen aan NEN-EN 206-1

Ja

Producten voldoen aan NEN 8005

Ja

Onze locatie

Nigtevecht Betonfabriek B.V.


Vreelandseweg 10 1393 PG Nigtevecht
0294251343 Klik om te bellen