Köster Afdichtingssystemen B.V.


Overveld 15 3848 BT Harderwijk
0341467090 Klik om te bellen

Over Köster Afdichtingssystemen B.V.

De vochtbestrijding is een essentieel onderdeel van het bouwproces en Köster Afdichtingssystemen heeft zich daarin gespecialiseerd sinds haar oprichting in 1982. Wij bieden een breed scala van vochtwerende afdichtingssystemen van kelderafdichting tot witte TPO kunststofdakbedekking. Niet zelden ook maatwerk, hetgeen moet worden afgestemd op een bouwproject. Om deze reden, werken onze ervaren vochtwering adviseurs altijd samen met de klant, analyseren elke situatie in detail en zoeken een oplossing die de wensen van de klant en het bouwproject vervult. De opdracht wordt uitgevoerd door een ervaren Köster applicateur, een allround specialist in kelderafdichting, betoninjectie en betonbescherming.

 

Waarom is vochtwering zo belangrijk? Elk jaar wordt zwaar geïnvesteerd in infrastructuur, openbare en particuliere bouwprojecten wereldwijd. Ca. 80% van alle bouwschade’s hebben te maken met lekkages c.q. afdichtingsproblemen. Investeren in een hoogwaardige vocht afdichting beschermt gebouwen niet alleen tegen het binnendringen van water ( kelderafdichting, optrekkend vocht ), maar zorgt ook voor lagere onderhoudskosten, een efficiënt gebruik van middelen en dus op lange termijn een hogere opbrengst van het pand. Van kelder tot en met het dak, Köster is uw partner.

Foto's

Köster Vochtwering

Köster Afdichtingssystemen B.V. in het kort

Producten

Vochtwering en vochtbescherming

Diensten

Productontwikkeling
Verkoop van betonproducten

Artikelen

Köster G4 Injectie Gel: Maak Uw Constructie Waterdicht van Binnenuit

De buitenkant van de kelder waterdicht afdichten vanuit de binnenzijde van het gebouw? Bij renovatie is het niet altijd mogelijk de buitenmuren uit te graven. Wanneer er bijvoorbeeld een mooie tuin...

Onze locatie

Köster Afdichtingssystemen B.V.


Overveld 15 3848 BT Harderwijk
0341467090 Klik om te bellen