De Hoop Pekso bv


Duitslandweg 2 4538 BK Terneuzen
0115 680 911 Klik om te bellen

Over De Hoop Pekso bv

De Hoop Pekso is producent en leverancier van een totaalpakket aan ruwbouwproducten: van het funderingselement tot en met verdiepingsvloer.

Als totaalleverancier leveren wij enkel aan zakelijke klanten. Bent u particulier en heeft u interesse in onze producten? Dan verwijzen wij u graag naar uw dichtsbijzijnde bouwmaterialenhandel. 

Daarnaast hebben wij een ruim assortiment bouwproducten vanaf depots uit
voorraad leverbaar. Ons breed scala aan producten vinden hun toepassing voornamelijk in de woning- en utiliteitsbouw.

Onze producten zijn te verdelen in drie productcategorieën:

  • Vloeren en Wanden
  • EPS-producten (Ge-expandeerd polystyreen)
  • Wapeningsstaal

Service en dienstverlening
Voor elk project proberen we een passende oplossing te vinden. Met het juiste constructie- en productadvies worden bouwtijden verkort, faalkosten verminderd en veiligheid op de bouw gewaarborgd. Daarnaast creëren wij hiermee constructieve en architectonische vrijheid en ruimte voor installaties.

Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouweisen en -besluiten op de voet. We rekenen bijvoorbeeld met de Eurocode, maken bouwen visueel met BIM en zorgen voor de juiste afstemming met betrokken partijen.

Iposim
Iposim verzorgt het teken- en rekenwerk van Breedplaatvloeren, Kanaalplaatvloeren, Ribcassettevloeren, Combinatievloeren, renovatievloeren en prefab funderingsbalken in categorie 1 t/m 4, conform de nieuwe Europese regelgevingen. 

Iposim maakt bouwen virtueel met BIM (Building Information Modeling). Bij BIM werken wij met onze partners van een bouwproject gezamenlijk in één 3D model. Alle betrokken partijen; de aannemer, E-installateur, constructeur en leverancier kunnen informatie in het model inbrengen en verwerken. Zo staan alle tekeningen en benodigde informatie voor en van alle partners overzichtelijk op één plek.

Productadvies
Onze technische specialisten zijn graag bereid om op locatie toelichting te geven over de door ons te leveren producten. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, bij opdracht een startbespreking op de bouwplaats met uw uitvoerder organiseren waarin alle aandachtspunten de revue passeren.

Advies bij 1e levering
Tevens bieden we de mogelijkheid dat een van onze specilaisten bij de 1e levering van het product aanwezig is om u, en/of uw collega`s, te voorzien van alle relevante en nuttige informatie.

Heeft u vragen of wilt u bespreken welke mogelijkheden De Hoop Pekso voor uw project kan bieden? Neem contact met ons op!

Foto's

De Hoop Pekso bv in het kort

Producten

Betonstaal
Funderingen
Groot prefab
Vloeren
Wanden

Diensten

Teken- en rekenwerk
Verkoop van betonproducten

Producten voldoen aan NEN-EN 206-1

Ja

Producten voldoen aan NEN 8005

Ja

Artikelen

Superkist: supersnel een EPS-bekisting voor funderingsbalken

Er zijn verschillende manieren om op een paalfundering een betonnen funderingsbalk te storten. Het meest toegepast worden EPS-bekistingen, die zorgen voor een goed geïsoleerde funderingsbalk en aansluiting...

Onze locatie

De Hoop Pekso bv


Duitslandweg 2 4538 BK Terneuzen
0115 680 911 Klik om te bellen