sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Vreelandseweg 10
    1393 PG Nigtevecht
  • 0294251343
  • Website

Nigtevecht Betonfabriek B.V.

Betonfabriek Nigtevecht is ruim 60 jaar een zelfstandig producent van betonproducten voor de grond-,  weg-, water-, rail- en agrobouw en centraal in Nederland gevestigd te Nigtevecht/Gemeente Stichtse Vecht, tussen Utrecht en Amsterdam.

Wij produceren een breed pakket – KOMO gecertificeerde – betonproducten met of zonder  buigwapening/betonijzer middels het ‘direct-ontkist-systeem’ (aardvochtig beton / dry-cast), geproduceerd met een aantal moderne productielijnen met als specifiek voordeel grotere aantallen per productiedag en dus snelle doorloop-/levertijden en een daarbij passende prijsstelling.

Met een grote verscheidenheid aan productiemallen, onze kundige mallenmakers in combinatie met een deels gerobotiseerde wapeningsafdeling en meerdere productielijnen kunnen we snel reageren – ook met betonconstructief advies – en uw opdrachten op tijd en goed uitvoeren.

De betonproducten produceren wij grotendeels op klantspecificatie en zijn leverbaar tot 7 meter lang, tot 1,25 meter breed en tot 0,50 meter hoog/dik met een maximaal gewicht tot circa 2 ton.

De betonsamenstelling is CEMIII/A cement voor betonsterkteklasse C45/55 en milieuklassen XC4/XD3/XF4.
Het door ons toegepast betonmengsel bevat meer dan 50% praktisch CO2-vrij gemalen, gegranuleerde hoogovenslak. Daarmee is het optimaal milieu-ontlastend en verminderd de CO2-uitstoot per m³ beton in vergelijk met het standaard portlandcement betonmengsel met meer dan de helft. Daarmee voldoet het betonproduct aan hoge duurzaamheidseisen (>50 jaar) en is bestand tegen sulfaten, chloriden en alkaliën. Eveneens voegen wij sinds 2018 -met behoud van de vereiste kwaliteit- 20% betongranulaat (gerecycled beton) toe ter grindvervanging.

Van een aantal veel voorkomende producten houden we voorraad aan zoals:

- stelringen

- putplaten

- ankerplaten

- raildragers

- kantzuilen

- blokkenmatten

- jumboblokken

- mini L-banden

- fundatieplaten 2x1

- stootplaten 2x1

- poeren

- dwarsliggers

Overige producten worden op aanvraag geproduceerd zoals o.a.:

- damwandplanken

- voetpadplaten

- deksloven

- banden

- sprortparkplaten

- paaldeksels

Onze klanten zijn o.a. aannemers, overheden, collega-fabrikanten, tuincentra, bouwmaterialenhandel en installatiebedrijven.

Uw aanvragen zien we met belangstelling tegemoet.


Nigtevecht Betonfabriek B.V. in het kort

Diensten

  • Verkoop van betonproducten

Producten voldoen aan NEN 8005:

Ja

Producten

  • Groot prefab
  • Klein prefab
  • Maatwerk

Producten voldoen aan NEN-EN 206-1:

Ja