123 Betonvloer B.V.


Duijvesteijnstraat 2 2291 RV Wateringen
085 060 7582 Klik om te bellen

Ruim 15 jaar gespecialiseerd in betonvloeren
Wij maken betonvloeren door heel Nederland
Offertes vanaf 20 m²

Over 123 Betonvloer B.V.

123 Betonvloer is gespecialiseerd in het leveren, storten en vlinderen van betonvloeren. Zowel binnen als buiten. Woonbeton, betonvloer terras of printbeton oprit? Wij realiseren het graag!

Tijdens het vlinderen kunnen wij kleurpigmenten toevoegen. Na het vlinderen kunnen wij een betonvloer ook impregneren / sealen voor meer bescherming, polijsten om de betonvloer nog iets gladder te maken of een tegelmotief in slijpen.

Indien gewenst helpen wij ook graag bij de voorbereidingen zoals de aanleg van de bekisting, bewapening, isolatie en vloerverwarming.

Gevlinderde betonvloer

123 Betonvloer is gespecialiseerd in beton leveren, beton storten en een betonvloer vlinderen.

Onze toegevoegde waarde zit voornamelijk in het vlinderen, dat is een vakmanschap waar kennis en vooral veel ervaring/feeling nodig is. Natuurlijk verzorgen wij ook graag de voorbereidingen en het afwerken van een betonvloer. Dit is optioneel en wordt ook apart gespecificeerd in onze offertes.

Voorbereiding beton storten

Ter voorbereiding op het beton storten maken wij, indien de betonvloer niet wordt ingesloten door bijvoorbeeld muren, een bekisting. Vervolgens leggen wij de bewapening aan met bouwstaalmatten en eventueel wapeningskorven. Afhankelijk van de gewenste dikte van de betonvloer gebruiken wij een enkele laag bouwstaalmatten of een dubbele laag bouwstaalmatten.

Let op, grondwerkzaamheden verzorgen wij zelf niet maar kan in sommige regio’s van het land wel uitbesteed worden aan een van de grondverzet bedrijven waar wij regelmatig mee samenwerken.

Wij kunnen een betonvloer isoleren door isolatiemateriaal onder de betonvloer te leggen. Afhankelijk van de beschikbare hoogte voor het opbouwen van de vloer en de wensen/vereisten gerelateerd aan de Rd-waarde, kunnen wij het juiste isolatiemateriaal leveren en aanleggen.

Wil je graag vloerverwarming in de betonvloer? Ook dat kunnen wij aanleggen. Wij monteren de verwarmingsslangen aan de bouwstaalmatten en leveren (indien gewenst) een bijpassende project verdeler met een energiezuinige pomp. Lees meer over vloerverwarming in een betonvloer op de pagina vloerverwarming betonvloer.

Afwerken

Als de bewapening, de eventuele bekisting en de isolatie en vloerverwarming is aangelegd kan het beton gestort worden. Omdat het beton storten meestal niet direct vanuit de vrachtwagen kan nemen wij eigenlijk standaard een betonpomp met een pompslang mee. De benodigde lengte van de pompslang is de afstand van de straat tot aan de plek waar het beton gestort moet worden.

Na het beton storten en het (gedeeltelijk) uitharden van het beton kunnen wij gaan vlinderen. Dit is het moment dat wij de toplaag eventueel instrooien met kleurpigmenten. Zodra de betonvloer voldoende is uitgehard kan de betonvloer gepolijst worden. Om een betonvloer te beschermen tegen bijvoorbeeld intrekkend vuil kan men een betonvloer impregneren en/of sealen. Wil je een tegelmotief ingeslepen hebben in het terras? Ook dat kunnen wij voor jou regelen in het gewenste motief.

Nazorg

Nadat de betonvloer is gestort, gevlinderd en naar wens is afgewerkt begint het uithardingsproces. Let op, dit is niet het drogen oftewel verdampen van het water uit het beton. Dit moet juist voorkomen worden of eigenlijk heel geleidelijk gaan. Beton uitharden is het proces waarbij het water reageert met de in het beton aanwezige cement tot cementsteen.

Meer informatie over het uitharden van een betonvloer en de benodigde droogtijd vindt je op de pagina droogtijd betonvloer.

Kosten betonvloer

De kosten van een betonvloer zijn sterk afhankelijk van het totaal aantal vierkante meters maar ook van de benodigde voorbereidingen, de eventueel gekozen kleur en de gewenste afwerking bepalen de uiteindelijk betonvloer prijs per m².

Let op: offerte vanaf 20 m²

Een offerte maken voor een betonvloer is dus altijd maatwerk. Iets wat wij ook graag en serieus voor jou oppakken maar onze ervaringen zijn dat wij eigenlijk vanaf de 20 m² pas competitieve offertes kunnen afgeven. Offerte aanvragen voor oppervlaktes kleiner dan 20 m² nemen wij niet meer in behandeling.

Om je en idee te geven van de kosten hebben wij voor de meest populaire diensten een prijsindicatie berekend. Let op: de onderstaande prijzen zijn exclusief BTW en gebaseerd o.b.v. de prijzen van januari 2023.

123 Betonvloer is gespecialiseerd in het leveren, storten en vlinderen van betonvloeren

Foto's

Beton Terras Storten
Woonbeton
Betonvloer Woonkamer
Betonvloer Terras
Woonbeton

123 Betonvloer B.V. in het kort

Producten

Funderingen
Maatwerk
Vloeren

Diensten

Algehele aanneming
Betonpomp verhuur
Betonreparatie, -onderhoud en -restauratie
Design
Kunststofvezel gewapend beton
Verkoop van betonproducten

Producten voldoen aan NEN-EN 206-1

Ja

Producten voldoen aan NEN 8005

Ja

Onze locatie

Logo 123 Betonvloer B.V.

123 Betonvloer B.V.

123 Betonvloer B.V.


Duijvesteijnstraat 2 2291 RV Wateringen
085 060 7582 Klik om te bellen